ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

«Για δύο χρόνια υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον» (Pic)

Τι αναφέρει ιστοσελίδα της Ισλανδίας για τη μεταγραφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

«Για δύο χρόνια υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον» (Pic)

Λεπτομέρειες της συμφωνίας του Χόρντουρ Μάγκνουσον με τον Παναθηναϊκό, αναφέρει σε δημοσίευμα της ιστοσελίδα της Ισλανδίας, ενώ τονίζει πως ο διεθνής αμυντικός θα υπογράψει με το «τριφύλλι» συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η μεταγραφή του Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό προκάλεσε αίσθηση στην Ισλανδία, με την είδηση της συμφωνίας να είναι πρώτο θέμα στη χώρα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «fotbolti.net», οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία δύο ετών, με τον παίκτη να ενσωματώνεται στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Στο δημοσίευμα κάνουν μια αναδρομή στην αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» την περασμένη σεζόν, ενώ τονίζουν πως για τον παίκτη υπήρξε ενδιαφέρον και απ΄ άλλους συλλόγους, ωστόσο ο 29χρονος αμυντικός, επέλεξε την ιστορική ομάδα της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο παίκτης της εθνικής Ισλανδίας Χόρντουρ Μάγκνουσον εντάσσεται στην μεγάλη ελληνική ομάδα του Παναθηναϊκού και θα υπογράφει διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, σύμφωνα  με αξιόπιστες πηγές.

Ο 29χρονος άσος άφησε τη ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από λίγες μέρες, αφού έπαιξε εκεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα έχει μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον τον Ιούνιο και στη συνέχεια υπέβαλε προσφορά διετούς συμβολαίου που έγινε αποδεκτή από τον παίκτη. Αρκετοί άλλοι σύλλογοι ήταν στη διεκδίκησή του, συμπεριλαμβανομένης και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ο παίκτης επέλεξε τον Παναθηναϊκό από την παλιά του ομάδα!

Ο Μάγκνουσον θα συναντήσει τη νέα του ομάδα στην Αυστρία και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για δέκατη ένατη φορά στην ιστορία του.

Θα είναι ο δεύτερος Ισλανδός που θα παίξει για τον σύλλογο, αλλά ο Χέλγκι Σίγκουρντσον, νυν βοηθός προπονητή της Βαλούρ, έπαιξε με την ελληνική ομάδα από το 1999 έως το 2001 και είχε το παρατσούκλι καρχαρίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE