ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Λαμπερή η περίπτωση του Μάγκνουσον, υπέρβαση η απόκτησή του»

Την επικείμενη μεταγραφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό σχολίασε, ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Λαμπερή η περίπτωση του Μάγκνουσον, υπέρβαση η απόκτησή του»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε εκτενώς στην επικείμενη απόκτηση του Χόρντουρ Μάγκνουσον, την οποία χαρακτήρισε υπέρβαση, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως είπε, οι απολαβές του Ισλανδού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφταναν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση – νούμερο που δεν πρόκειται να φτάσει στο «τριφύλλι», αν και πιθανότατα θα έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα.

«Λαμπερή» αποκάλεσε την περίπτωση του 29χρονου στόπερ, επισημαίνοντας πως η μοναδική αμφιβολία ήταν το ιατρικό ιστορικό του. Από εκεί και πέρα, σχόλιο έγινε και για το προχωρημένο ενδιαφέρον της Ανκαραγκουτσού για τον Φεντερίκο Μακέντα, το οποίο χαρακτήρισε ως καλό νέο για τους Κυπελλούχους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.