ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τους Σκανδιναβούς μην τους φοβάστε – «Ρομπότ» κανονικά!

Από τη στιγμή που ο Μάγκνουσον ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έδειξε... ταύρος πριν από έναν μήνα, θα προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό.

Τους Σκανδιναβούς μην τους φοβάστε - «Ρομπότ» κανονικά!

Είναι ένα ερωτηματικό το γεγονός πως ο Μάγκνουσον είχε τραυματισμούς. Έμεινε εκτός δράσης πέρσι για εφτά ολόκληρους μήνες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Παρ’ όλα αυτά, όταν επανήλθε τον Μάρτιο στις υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Μπήκε, έπαιξε, ήταν υγιής, γερός, δεν φοβόταν. Είναι και το στυλ του τέτοιο. «Θηρίο». Τι να φοβηθεί;

Έπαιξε και σε όλα τα ματς της Ισλανδίας στα οποία ήταν διαθέσιμος από την επιστροφή του και έπειτα. Και σε αυτά του πρόσφατου Nations League πριν από περίπου έναν μήνα, στις αρχές Ιουνίου, όπου έπαιξε και ως αριστερός μπακ στο ματς της Ισλανδίας με το Ισραήλ.

Στο δε παιχνίδι των Σκανδιναβών με την Αλβανία στις 6 Ιουνίου, ήταν ο βασικός αριστερός στόπερ και ο αρχηγός της Εθνικής του ομάδας.

Μάλιστα σε αυτά τα παιχνίδια τον είδε ο Γιοβάνοβιτς, διαπίστωσε και μόνος του πως ο Μάγκνουσον ανταπεξέρχεται και πάνω απ’ όλα δεν φοβάται (είναι δύσκολο να επιστρέφεις από αχίλλειο) και έδωσε το «ok» να προχωρήσει η μεταγραφή.

Η μεταγραφή ενός παίκτης που είχε συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν είναι τυχαίος, το αντίθετο. Διεθνής, έμπειρος, με παραστάσεις και ακριβός!

Και φυσικά Σκανδιναβός. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την σταθερότητά του. Έχουμε πει ξανά. Τους Σκανδιναβούς μην τους φοβάστε. Θα παίξουν αυτό που παίζουν πάντα, δεν θα «διαλέξουν» παιχνίδια, θα προπονηθούν με σοβαρότητα. «Ρομπότ» κανονικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.