ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Φουλ τρέξιμο στην Αυστρία – Το γκρουπ που ξεχώρισε

Δουλειά στη φυσική κατάσταση για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία, υπό τις "εντολές" του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Φουλ τρέξιμο στην Αυστρία - Το γκρουπ που ξεχώρισε

Ένα διαφορετικό και άκρως κουραστικό πρόγραμμα περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη σημερινή απογευματινή προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Οι πράσινοι “κατάπιαν” χιλιόμετρα στο Τιρόλ, δουλεύοντας στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης με πολύ τρέξιμο.

Το “αφεντικό” της σημερινής προπόνησης ήταν ο γυμναστής, Δημήτρης Δανιηλίδης. Μετά την προθέρμανση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, ο Δανιηλίδης έδωσε την εντολή για τρέξιμο, χωρίζοντας τους παίκτες σε γκρουπ.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν τέσσερα 1000αρια. Έτρεξαν 4 χιλιόμετρα σε περίπου 30 λεπτά.

Τα πάντα ήταν μελετημένα και τίποτα δεν έγινε τυχαία. Κάθε παίκτης φορούσε ένα ειδικό ρολόι, το οποίο μετρούσε τους παλμούς του. Τα γκρουπ, λοιπόν, ήταν χωρισμένα ανάλογα με τους παλμούς που έχει ο κάθε αθλητής.

Το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” ήταν να κάνουν την απόσταση που αναφέραμε σε ανάλογη ώρα και οι παλμοί να βρίσκονται όσο πιο κοντά στους δικούς τους φυσιολογικούς.

Το γκρουπ που πήρε την “πρωτιά”

Την “πρωτιά” έπαιρνε το γκρουπ παικτών, οι οποίοι είχαν συνολικό αποτέλεσμα φυσιολογικών παλμών με τον ρυθμό τους. Το γκρουπ που ξεχώρισε αποτελούνταν από τους Βαγιαννίδη, Σάντσες, Κρυπαράκο, Αλεξανδρόπουλο ενώ στο επόμενο ήταν οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Καμπετσής και Σιδεράς.

Ο Γκάνεα συμμετείχε κανονικά, δείχνοντας να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα μετά τον χθεσινό μικροτραυματισμό του. Άλλωστε, η μαγνητική του Ρουμάνου ήταν καθαρή.

Οι τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα με τον γυμναστή τους, Γιώργο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ