ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αρθρογραφία

Ο Μάγκνουσον είναι μεταγραφή αλλαγής επιπέδου!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απόκτηση του Μάγκνουσον, που δείχνει την διάθεση του Παναθηναϊκού να αλλάξει επίπεδο.

Ο Μάγκνουσον είναι μεταγραφή αλλαγής επιπέδου! | panathinaikos24.gr

Και ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενε κανείς έσκασε η απόκτηση του Μάγκνουσον. Αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας, 1.90 ύψος, καλή τεχνική, βράχος, ένας παίκτης που έρχεται για να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έκαναν το σωστό. Εχασαν τον Βέλεθ χωρίς να το θέλουν, αλλά μετά από επιμονή του παίκτη πήραν 800.000 ευρώ και απέκτησαν αμυντικό άλλου επιπέδου. Εδωσαν ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Ισλανδό και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό, που άφησε ο Βέλεθ.

Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη
Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη 979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι σημαίνει αυτή η μεταγραφή; Σημαίνει ότι η προσπάθεια να αλλάξει επίπεδο τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη. Εφυγε ο Βέλεθ; Ηρθε στην θέση του παίκτης με μεγαλύτερες παραστάσεις εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του ομάδα, ένας παίκτης με προσωπικότητα, με πολύ καλή τεχνική, που πολλές φορές οδηγούν τους προπονητές του να τον βάζουν και αριστερό μπακ. Αρα ο παίκτης που ήρθε από βιογραφικό είναι καλύτερος από τον Βέλεθ. Το ίδιο θα γίνει και για την θέση του Γκατσίνοβιτς. Διάθεση υπάρχει να αλλάξει επίπεδο η ομάδα και αυτό φάνηκε με την μεταγραφή του Ισλανδού που πήρε πολλά περισσότερα από τον Βέλεθ που έφυγε.

Όταν βλέπεις τέτοιες μεταγραφές τότε έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Ναι οι μεταγραφές έχουν καθυστερήσει, αλλά αν είναι να καθυστερούν και να έρχονται τέτοιοι παίκτες χαλάλι.

Με τον Μάγκνουσον ο Γιοβάνοβιτς έχει ακόμα έναν παίκτη να βγάζει την μπάλα σωστά από την άμυνα, είτε με μακρινή πάσα, είτε με κοντινή πάσα. Επίσης κερδίζει στον αέρα, αφού δίνει ύψος ο Ισλανδός, ο οποίος είναι πολύ καλός και στα στημένα και εκτελεί και φάουλ. Το μόνο, που ανησυχούσε όλο αυτό το διάστημα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν ο τραυματισμός στον αχίλλειο, που τον άφησαν ένα χρόνο έξω. Επανήλθε όμως, έπαιξε τρία σερί παιχνίδια 90λεπτα με την Εθνική τον Ιούνιο και τον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, μετά από κάποια τηλέφωνα που έκαναν και έμαθαν οι «πράσινοι».

Ο Μάγκνουσον κλείνει την άμυνα με τον καλύτερο τρόπο και τώρα όλο το βάρος πέφτει στα χαφ στα εξτρέμ και στο φορ. Τα χτυπήματα θα είναι ανάλογα και ξαφνικά. Και θα δοθούν χρήματα, για να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο συνολικά τον Παναθηναϊκό. Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν.

*Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κλείνει σήμερα τα 60 χρόνια. Να έχει υγεία και να μείνει για χρόνια κοντά μας να κάνει τον Παναθηναϊκό, όπως του αξίζει να είναι. Πήρε το καλύτερο δωράκι με τον Ισλανδό.

Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη
Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη 979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close