ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Μάγκνουσον είναι μεταγραφή αλλαγής επιπέδου!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απόκτηση του Μάγκνουσον, που δείχνει την διάθεση του Παναθηναϊκού να αλλάξει επίπεδο.

Ο Μάγκνουσον είναι μεταγραφή αλλαγής επιπέδου!

Και ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενε κανείς έσκασε η απόκτηση του Μάγκνουσον. Αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας, 1.90 ύψος, καλή τεχνική, βράχος, ένας παίκτης που έρχεται για να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έκαναν το σωστό. Εχασαν τον Βέλεθ χωρίς να το θέλουν, αλλά μετά από επιμονή του παίκτη πήραν 800.000 ευρώ και απέκτησαν αμυντικό άλλου επιπέδου. Εδωσαν ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Ισλανδό και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό, που άφησε ο Βέλεθ.

Τι σημαίνει αυτή η μεταγραφή; Σημαίνει ότι η προσπάθεια να αλλάξει επίπεδο τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη. Εφυγε ο Βέλεθ; Ηρθε στην θέση του παίκτης με μεγαλύτερες παραστάσεις εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του ομάδα, ένας παίκτης με προσωπικότητα, με πολύ καλή τεχνική, που πολλές φορές οδηγούν τους προπονητές του να τον βάζουν και αριστερό μπακ. Αρα ο παίκτης που ήρθε από βιογραφικό είναι καλύτερος από τον Βέλεθ. Το ίδιο θα γίνει και για την θέση του Γκατσίνοβιτς. Διάθεση υπάρχει να αλλάξει επίπεδο η ομάδα και αυτό φάνηκε με την μεταγραφή του Ισλανδού που πήρε πολλά περισσότερα από τον Βέλεθ που έφυγε.

Όταν βλέπεις τέτοιες μεταγραφές τότε έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Ναι οι μεταγραφές έχουν καθυστερήσει, αλλά αν είναι να καθυστερούν και να έρχονται τέτοιοι παίκτες χαλάλι.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον Μάγκνουσον ο Γιοβάνοβιτς έχει ακόμα έναν παίκτη να βγάζει την μπάλα σωστά από την άμυνα, είτε με μακρινή πάσα, είτε με κοντινή πάσα. Επίσης κερδίζει στον αέρα, αφού δίνει ύψος ο Ισλανδός, ο οποίος είναι πολύ καλός και στα στημένα και εκτελεί και φάουλ. Το μόνο, που ανησυχούσε όλο αυτό το διάστημα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν ο τραυματισμός στον αχίλλειο, που τον άφησαν ένα χρόνο έξω. Επανήλθε όμως, έπαιξε τρία σερί παιχνίδια 90λεπτα με την Εθνική τον Ιούνιο και τον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, μετά από κάποια τηλέφωνα που έκαναν και έμαθαν οι «πράσινοι».

Ο Μάγκνουσον κλείνει την άμυνα με τον καλύτερο τρόπο και τώρα όλο το βάρος πέφτει στα χαφ στα εξτρέμ και στο φορ. Τα χτυπήματα θα είναι ανάλογα και ξαφνικά. Και θα δοθούν χρήματα, για να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο συνολικά τον Παναθηναϊκό. Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν.

*Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κλείνει σήμερα τα 60 χρόνια. Να έχει υγεία και να μείνει για χρόνια κοντά μας να κάνει τον Παναθηναϊκό, όπως του αξίζει να είναι. Πήρε το καλύτερο δωράκι με τον Ισλανδό.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.