ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Έκαναν 600 χιλιόμετρα για να δουν μια προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Ένα ζευγάρι φίλων του Παναθηναϊκού από τη Γερμανία ταξίδεψαν 600 χιλιόμετρα για να δουν την προπόνηση.

Έκαναν 600 χιλιόμετρα για να δουν μια προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Σκεφτείτε να φύγετε από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να δείτε μια προπόνηση και να γυρίσετε πίσω. Αυτή την απόσταση και λίγο περισσότερη έκαναν ο Γιάννης και η Γιάννα προκειμένου να βρεθούν κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ένα ζευγάρι από τη Χαϊδεμβέργη της Γερμανίας ξεκίνησε με το αυτοκίνητο για να κάνει 600 χιλιόμετρα δρόμο και να βρεθεί στο Βάλχζε της Αυστρίας προκειμένου δουν την προπόνηση της ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα, να τραβήξουν φωτογραφίες και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Αυτό θα πει αγάπη για τον σύλλογο! Ο Γιάννης και η Γιάννα ήταν χαμογελαστοί και χαρούμενοι που κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ