ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Ξέρει καλά…»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαντά για πρώτη φορά για το ποιος φαίνεται στο καθαρό βίντεο του ξυλοδαρμού (Vid)

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά»

«Ξέρει καλά…»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαντά για πρώτη φορά για το ποιος φαίνεται στο καθαρό βίντεο του ξυλοδαρμού (Vid) | panathinaikos24.gr

Για πρώτη φορά, μετά τον φερόμενο ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του, ο Θέμης Αδαμαντίδης έσπασε τη σιωπή του γύρω από το περιστατικό, μιλώντας για το εάν είναι εκείνος στο βίντεο ντοκουμέντο και αν χτύπησε τη σύντροφό του. Μάλιστα αποκαλύπτει μια από τις πρώην συντρόφους του άλλαξε στάση και φαίνεται πως θα βρεθεί στο πλευρό του.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 499.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια απάντησε για το επεισόδιο με τη Βαρβάρα Κίρκη, ισχυριζόμενος πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία: «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν αρέσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος». Αναφορικά με το βίντεο, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε «ο κ. Κούγιας ξέρει καλά και αυτό θα το δούμε στη δίκη».

Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια. Ήταν μαζί του και στα δικαστήρια. Ήρθε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μόνο και μόνο για να τον στηρίξει. Η ίδια δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στενοχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης λύγισε όταν μίλησε για τα παιδιά του: «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι». Και κατέληξε: «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θέμης Αδαμαντίδης απαγορεύεται να επικοινωνεί με την Βαρβάρα Κίρκη και να την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων.

Πηγή: instanews.gr

Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα
Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα 183.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close