ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «παλεύει» για Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός! (Vid)

Τον Μάριους Γκριγκόνις θέλει να φέρει ο Παναθηναϊκός για τη θέση «2», καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Διακαής πόθος του Ράντονιτς ο Λιθουανός γκαρντ.

Το «παλεύει» για Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει σε ενέργεια τις μηχανές του, ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να επιστρέψει η ομάδα ανταγωνιστική στους τίτλους τη νέα σεζόν.

Ο πρωταρχικός στόχος των «πρασίνων» είναι και παραμένει ο Νικ Καλάθης, με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να έχει καταθέσει στην πλευρά του Έλληνα γκαρντ, μια πολύ σπουδαία προσφορά. Πέρα από τον Νικ Καλάθη όμως ο Παναθηναϊκός τσεκάρει και άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και έχει «κυκλώσει» την περίπτωση του Μάριους Γκριγκόνις που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Λιθουανός είναι ο παίκτης που πιστεύουν στο «τριφύλλι» ότι ταιριάζει για τη θέση «2» και την αντικατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ αποτελεί και διακαή πόθο του νέου τεχνικού της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης για την ώρα δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά οι κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωλίγκα στις ομάδες της Ρωσίας, δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν στο αεροπλάνο για άλλες πολιτείες. Η ομάδα του «στρατού» δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν εκτός συνόρων και ο Γκριγκόνις θέλει να βρει ομάδα για συνεχίσει την καριέρα του.

Πάνω σε αυτή την περίπτωση, η πλευρά του παίκτη «πατάει» και έχει τονίσει πως δεν αποτελέσει πρόβλημα για όποια ομάδα ενδιαφερθεί για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Έτσι, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους και οι επόμενες ώρες, θα είναι καθοριστικές για την κατάληξη της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πως ο Γκριγκόνις έπαιξε για τρία χρόνια στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ζάλγκιρις, πριν πάρει τη μεταγραφή για τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Στην Euroleague μετρά συνολικά 10.7 πόντους, 2.4 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ ανά αγώνα, σουτάροντας με 43.9% από το τρίποντο.

Το τελευταίο του ματς με την ομάδα της ΤΣΣΚΑ ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, προτού ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία με την επέμβαση των δυνάμεων της Ρωσίας, γεγονός που έφερε και τις κυρώσεις όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά στην καθημερινότητα γενικότερα. Ο Γκριγκόνις λοιπόν, δεν θέλησε να συμμετάσχει σε άλλη αναμέτρηση, με την ΤΣΣΚΑ να ολοκληρώνει τη σεζόν στις αθλητικές διοργανώσεις χωρίς την παρουσία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...