ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόεδρος Ανκαραγκουτσού: «Ο Μακέντα θα είναι μαζί μας» (Pic)

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κοτσά, είναι αισιόδοξος σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης της μεταγραφής του Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό.

Πρόεδρος Ανκαραγκουτσού: «Ο Μακέντα θα είναι μαζί μας» (Pic)

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει μεταβεί στην Τουρκία όπου έχει συζητήσεις για την μετακίνησή του στην Ανκαραγκουτσού, με τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου να εμφανίζεται σίγουρος πως θα έχει θετική έκβαση η υπόθεσή του.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει σίγουρα έξι κινήσεις, στις οποίες μια εξ΄ αυτών είναι και ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το θέμα:

«Θα κάνουμε έξι μεταγραφές. Οι τέσσερις παίκτες μας, συμπεριλαμβανομένου του Φεντερίκο Μακέντα, βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Άγκυρα. Ο ξένος σέντερ μπακ θα είναι εδώ μετά τις διακοπές. Θα αγοράσουμε έναν ακόμη επιθετικό».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...