ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι Ισπανοί στέλνουν τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό (Pic)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική «Marca» ο Νικ Καλάθης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Οι Ισπανοί στέλνουν τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό (Pic)

Ο Παναθηναϊκός είναι στην αναμονή της απάντησης του Νικ Καλάθη, όμως ισπανικό δημοσίευμα, αναφέρει πως ο ομογενής γκαρντ, θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», κάνοντας λόγο για πλήρη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα η «Marca» αναφέρει πως μόλις διευθετηθεί το θέμα της αποζημίωσης από τη Μπαρτσελόνα, θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Νικ Καλάθη στο «τριφύλλι» μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Θυμίζουμε πως, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Έλληνα γκαρντ ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ με τριετή διάρκεια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον δελεάσουν και να επιστρέψει σε γνώριμα αγωνιστικά λημέρια.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.854 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικ Καλάθης είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τα χρήματα που του οφείλονται, καθώς μπορεί να είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος, ωστόσο ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.