ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκνουσον: «Είμαι πεινασμένος για νίκες – Οι οπαδοί μας είναι τρελοί στις κερκίδες»! (Vid)

Για την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ανέλυσε την πορεία μέχρι τώρα στην καριέρα του. Παράλληλα έστειλε και μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Μάγκνουσον: «Είμαι πεινασμένος για νίκες - Οι οπαδοί μας είναι τρελοί στις κερκίδες»! (Vid)

Την καθιερωμένη συνέντευξη στο PAOTV, όπως συμβαίνει με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, κλήθηκε να δώσει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Για ποιους λόγους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

«Ήταν μια εύκολη απόφαση όταν μου τηλεφώνησαν από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα. Γνωρίζω αυτό το σύλλογο από παιδί. Συμμετείχε στο Champions League και στο Europa League. Πραγματικά ήταν εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού».

Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία και τώρα Ελλάδα. Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Νομίζω ότι ακολουθώ τον καιρό! Όσο πάει και καλυτερεύει! Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσω τίτλους. Συνέβη μόλις μια φορά στη Ρωσία και είμαι λυπημένος γι΄ αυτό. Τώρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είδα ότι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο πέρυσι, ξέρω ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, παρακολουθώ το πρωτάθλημα, το οποίο είναι δυνατό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παλεύω για την ομάδα και τους φιλάθλους. Θέλω να κερδίσω κάτι. Είμαι πραγματικά «πεινασμένος» για νίκες».

Παίζοντας σε δυνατά πρωταθλήματα και σπουδαίες ομάδες. Τι θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις στον Παναθηναϊκό απ΄ όσα έμαθες;

«Έμαθα πολλά στη Γιουβέντους σε ο, τι αφορά την άμυνα. Είναι μυστικό τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, αλλά σίγουρα στις προπονήσεις θα δίνω τα πάντα και θα προσπαθήσω να μάθω πράγματα στους νεαρούς συμπαίκτες μου. Πρόκειται για μια καλή ομάδα. Έλεγξα το ρόστερ, είναι μια νεανική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω την εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά;

«Ψηλός αμυντικός. Έχω ταχύτητα, έχω καλό αριστερό πόδι και μου αρέσει να προωθώ τη μπάλα και να περνάω μακρινές μπαλιές. Χρειάζεται να δείξω την ποιότητά μου στα παιχνίδια».

Μίλησες με κάποιον για να συλλέξεις πληροφορίες προτού έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Μίλησα με τον Χέλγκι Σίγκουρτσον, τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Του είπα για την πρόταση και μου απάντησε «μην το σκέφτεσαι καν. Να πας. Θα το απολαύσεις. Είναι σπουδαίος σύλλογος, οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι και θα σου αρέσει να ζεις εκεί με την οικογένειά σου». Όταν τα άκουσα αυτά, η απόφασή μου έγινε ευκολότερη. Επίσης μίλησα με φίλους μου από την Ισλανδία που παίζουν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μου είπαν «καλωσήρθες στο πρωτάθλημα, θα το απολαύσεις». Οπότε χαμογελάω αυτή τη στιγμή»!

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ακόμα και όταν δεν ήταν επίσημο μου έστελναν πολλά μηνύματα που δεν θα μπορούσα να απαντήσω γιατί προφανώς θα έπρεπε να είσαστε οι πρώτοι που θα δημοσιοποιούσατε τη συμφωνία. Έχω δει βίντεο των φιλάθλων της ομάδας. Συνεχίστε έτσι, να είσαστε… τρελοί στις κερκίδες! Γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι δίνουν ενέργεια στους ποδοσφαιριστές και μας βοηθούν για να κερδίσουμε κάτι. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα, όπως κάνατε πάντα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.