ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Ποιοτικός, σταθερός και… σκόρερ ο Μάγκνουσον στην Αυστρία! (Vids)

Ο Ισλανδός στόπερ συμμετείχε σε όλη την απογευματινή προπόνηση και έδειξε κάποια πρώτα δείγματα γραφής σε δίτερμα, τελειώματα και στατικές φάσεις. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ποιοτικός, σταθερός και... σκόρερ ο Μάγκνουσον στην Αυστρία! (Vids)

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τη σκληρή δουλειά στο Τιρόλ της Αυστρίας με το σημερινό πρόγραμμα να έχει νέο πρόσωπο. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ, αφού έβγαλε μέρος του προγράμματος το πρωί, το απόγευμα συμμετείχε σε όλη την προπόνηση και έδειξε κάποια από τα πολύ καλά του στοιχεία στο δίτερμα που έγινε.

Τελειώματα με τρομερό απευθείας Αλεξανδρόπουλου και τρία γκολ από Μάγκνουσον!

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, το πρόγραμμα περιλάμβανε τελειώματα με σέντρα από δεξιά και αριστερά από τους ακραίους. Ο Αλεξανδρόπουλος σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ με βολέ, για να ακούσει τα «μπράβο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συμπαικτών του. Όσο για τον Μάγκνουσον, σκόραρε τρεις φορές, ενώ το τελευταίο του τέρμα ήταν εντυπωσιακό με μονοκόματο αριστερό πλασέ. Ο Ιωαννίδης, επίσης, είχε καλά τελειώματα.

Δίτερμα 11 εναντίον 11

Ακολούθησε διπλό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χωρίζει την ομάδα σε δυο ενδεκάδες. Εκτός για λόγους αποφόρτισης έμειναν οι Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Αϊτόρ και Σένκεφελντ.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πράσινοι: Διούδης, Φακούντο, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ηλιάδης, Βαγιαννίδης, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Καρλίτος.

Πορτοκαλί: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα, Ρούμπεν, Τσέριν, Σαβιέρ, Φρόκου, Σαρδέλης, Ιωαννίδης.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Κρυπαράκου.

Αυτά έδειξε ο Μάγκνουσον

Ο Μάγκνουσον έπαιξε ως αριστερό στόπερ δίπλα στον Σιδερά. Έδειξε από πλευράς φυσικής κατάστασης να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, ενώ με το «καλημέρα» φανέρωσε κάποιες από τις αρετές του. Ξεδίπλωσε τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά στο χορτάρι του γηπέδου, έβγαζε ασφάλεια και ηρεμία στην άμυνα και έδινε εντολές σε κάποια σημεία στους συμπαίκτες του.

Ο Ισλανδός είχε τρεις πολύ καλές μεταβιβάσεις προς τα μπροστά και αριστερά. Κατέβαζε με άνεση την μπάλα, δείχνοντας άριστη τεχνική κατάρτιση, προωθούσε την ομάδα του, ενώ όποτε έκρινε απαραίτητο την έδιωχνε μακριά σε συνθήκες πίεσης. Είναι άκρως θετικό το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής μπήκε απευθείας σε φουλ ρυθμούς, αλλά είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να κάνει και εξτρά πρόγραμμα για να φτάσει απολύτως στα δικά του στάνταρ.

Μετά το τέλος του διπλού ακολούθησε δουλειά στα «στημένα» με τον Μάγκνουσον να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χουάνκαρ από τα αριστερά. Εκτός του Ισπανού μπακ, στατικές φάσεις εκτελούσε και ο Σαβιέρ.

Τόσο ο Μάγκνουσον, όσο και ο Ρούμπεν δούλεψαν μετά την προπόνηση μαζί με τον γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη για επιπλέον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ