ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Κίναν Έβανς (Vids)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει Ισραηλινό δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο Αμερικανός γκαρντ, Κίναν Έβανς.

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Κίναν Έβανς (Vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά αναζητώντας ποιοτικές λύσεις για το ρόστερ του και τα σενάρια για παίκτες που απασχολούν ή προτείνονται διαδέχονται το ένα το άλλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα προερχόμενο από το Ισραήλ, στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» έχει προταθεί ο Αμερικανός γκαρντ, Κίναν Έβανς.

Ο Έβανς είναι 25 ετών, την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και σε 33 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα κατέγραψε 8,2 πόντους, 3,5 τελικές πάσες, 2,5 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 25,2 αγωνιστικά λεπτά. Παράλληλα διαθέτει εξαιρετικό ποσοστό από τη γραμμή των βολών (87,9%) ενώ εντός πεδιάς ήταν εύστοχος στο 44,2% των προσπαθειών του.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τον Έβανς, οι «πράσινοι» εξακολουθούν να έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την περίπτωση του Νικ Καλάθη για τη θέση στο «1», ενώ έχουν ρίξει το βάρος του και στον εξαιρετικό Λιθουανό γκαρντ/φόργουορντ, Μάριους Γκριγκόνις για το «2».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.