ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Τεράστιο μήνυμα η επιστροφή Γιαννακόπουλου – Να ξανασηκώσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τον στόχο του μεταλλίου με την Εθνική, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό.

Παπαγιάννης: «Τεράστιο μήνυμα η επιστροφή Γιαννακόπουλου - Να ξανασηκώσουμε ψηλά τον Παναθηναϊκό»

Ο Έλληνας σέντερ βρέθηκε στη Σύρο για το event που διοργάνωσε ο Γιώργος Πρίντεζης και απάντησε σχετικά με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική ομάδα.

Για τον στόχο του μεταλλίου με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου:

«Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. η ομάδα είναι καλή και υπάρχουν προσδοκίες. Σίγουρα υπάρχει δυνατότητα να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Αυτός θα είναι και ο στόχος μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί του. Πέραν των αγώνων που είχαμε παίξει εναντίον του, έχουμε ανταλλάξει ένα γειά και 2-3 λόγια. Η συνεργασία μας ήταν πραγματικά εξαιρετική. Δεν είναι τυχαία ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και ανυπομονώ για τις υπόλοιπες».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό: «Το ότι γύρισε ο πρόεδρος πίσω στην ομάδα είναι ένα τεράστιο μήνυμα. Να συσπειρωθούμε μαζί με τον κόσμο, γιατί είχαμε μια κακή χρονιά, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Στα εγχώρια χάσαμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά και να σηκώσουμε τον Παναθηναϊκό και πάλι ψηλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...