ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Σε καλό επίπεδο ο Παναθηναϊκός – Έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Γουότφορντ (Vids)

Άρεσε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό (0-0) απέναντι στη Γουότφορντ. Τρεξίματα, αυτοματισμοί και ευκαιρίες από τους πράσινους. Θετικές εντυπώσεις από τον Τσέριν, σταθεροί Γκάνεα και Λοντίγκιν.

Σε καλό επίπεδο ο Παναθηναϊκός - Έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Γουότφορντ (Vids)

Άρεσε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό (0-0) απέναντι στη Γουότφορντ. Τρεξίματα, αυτοματισμοί και ευκαιρίες από τους πράσινους. Θετικές εντυπώσεις από τον Τσέριν, σταθεροί Γκάνεα και Λοντίγκιν.

Το ματς

Με αρκετή διάθεση και πολλή όρεξη ξεκίνησε το φιλικό προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γουότφορντ.

Ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τους Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Σάντσες, Σαρδέλη, Ηλιάδη, Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη και Παλάσιος.

Οι «πράσινοι» με τον γνώριμο σχηματισμό από πέρυσι (4-3-3) έβγαλαν διάθεση και όρεξη στα πρώτα λεπτά του φιλικού και μάλιστα με τον Σαρδέλη ακριβώς με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου.

Οι «πράσινοι» είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και μέχρι το 20ο λεπτό, έβγαζαν αρκετή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Στο 21΄ ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για την τυπικά φιλοξενούμενη αγγλική ομάδα, όταν μετά το λάθος του Σάντσες ο Πέδρο έκλεψε τη μπάλα και απείλησε χωρίς αντίκρισμα την εστία του Μπρινιόλι που έπεσε και μάζεψε στη γωνία του.

Στο 27΄ οι «πράσινοι» είχαν μια καλή διπλή ευκαιρία, αλλά πρώτα ο Ιωαννίδης και στη συνέχεια το γύρισμα του Σαρδέλη, δεν κατάφεραν κάτι το αξιοσημείωτο.

Ακριβώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας, αποχώρησε από το γήπεδο ο Φακούντο Σάντσες λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και στη θέση του πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Το ματς δεν είχε κάποια μεγάλη φάση, οι «πράσινοι» είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, παρά την καλή στιγμή της Γουότφορντ με τον Κόσλινγκ να σουτάρει και τον Μπρινιόλι να απομακρύνει δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45΄.

Στην επανάληψη ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να αλλάξει όλη την ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με τους Λοντίγκιν, Γκάνεα, Σάρλια, Σιδερά, Κώτσιρα, Ηλιάδη, Τσέριν, Βαγιαννίδη, Καρλίτος, Καμπετσή και Αϊτόρ.

Στο ίδιο τέμπο και τα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους, με το «τριφύλλι» να ελέγχει την κυκλοφορία της μπάλας. Από το 50΄ και μετά η Γουότφορντ έβγαλε περισσότερες πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε στο 54΄ να ανοίξει και το σκορ με τον Πέδρο που σούταρε καλά, αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Λοντίγκιν. Στο 56΄ ο ίδιος παίκτης, είχε ακόμα μια καλή φάση μετά την αδράνεια της «πράσινης» άμυνας, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε άουτ.

Στο 58΄ ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ στο χώρο του κέντρου, ο Αϊτόρ το εκτέλεσε γρήγορα και έξυπνα, βρήκε τον Καρλίτος που ήταν σε θέση πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή με τη μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ. Στο 62΄ ο Αϊτόρ εκτέλεσε καλοζυγισμένα το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, με τη μπάλα να πηγαίνει στη γωνία, αλλά ο τερματοφύλακας της Γουότφορντ έδειξε αντανακλαστικά και απομάκρυνε.

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε σε εκείνο το χρονικό διάστημα καλύτερες επιθετικές αρετές, αλλά δεν έβρισκε το γκολ που επιζητούσε. Οι «πράσινοι» δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες υποσχόμενες για γκολ, η πρώτη στο 67΄ όταν ο Κώτσιρας έκανε τη σέντρα, ο Καμπετσής πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αίτόρ δεν μπόρεσε να σκοράρει, η δεύτερη ένα λεπτό αργότερα (68΄) με τον Βαγιαννίδη να σουτάρει μόλις άουτ και η τρίτη στο 72΄ με τον Καρλίτος που δεν πρόλαβε στην κίνηση τη μπάλα από την εξαιρετική σέντρα του Γκάνεα.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, τίποτα δεν άλλαξε, ο Αϊτόρ προς το φινάλε (87΄) προσπάθησε να απειλήσει ακόμα μια φορά χωρίς αποτέλεσμα, με το ματς να λήγει στη «λευκή» ισοπαλία 0-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE