ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Γιοβάνοβιτς: «Υπάρχει βάση, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και ενισχύσεις»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Γουότφορντ.

Γιοβάνοβιτς: «Υπάρχει βάση, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και ενισχύσεις»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το πρώτο φιλικό“Για αυτήν την περίοδο 20 μέρες, παίξαμε με καλό αντίπαλο, με σοβαρή ομάδα. Ήταν το πρώτο μας φιλικό και φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, μας χρειάζονται τα φιλικά, κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο. Ήταν καλό, δυνατό παιχνίδι, με μία ομάδα που παίζει διαφορετικά από εμάς. Θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους παίκτες δυνατότητα να παίξουν 45 λεπτά. Τα επόμενα φιλικά θα έχουμε καλύτερα συμπεράσματα”.

Για την διαφορετική κατάσταση σε σχέση με πέρσι: “Όταν είναι ένας προπονητής ένα χρόνια και υπάρχον κάποια πράγματα που μπορεί να γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, είναι φανερό ότι θέλουμε δουλειά για να κάνουμε κάποια πράγματα πιο σωστά. Προσφέρονται τα φιλικά γι’ αυτό. Υπάρχει βάση, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, χωρίς να είναι σχήμα λόγου, και ενισχύσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ