ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πολύ καλή εμφάνιση ο Τσέριν, θετικοί οι Λοντίγκιν – Γκάνεα (vids)

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Παναθηναϊκός: Πολύ καλή εμφάνιση ο Τσέριν, θετικοί οι Λοντίγκιν - Γκάνεα (vids)

Πολύ θετικές είναι οι εντυπώσεις που άφησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού στο σημερινό φιλικό με την Γουότφορντ.

Και οι τρεις πράσινοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και αγωνίστηκαν για 45 λεπτά. Αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος χαφ από τις πρώτες επαφές με την μπάλα έδειξε ότι έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Οι πάσες του ήταν ακριβείας ενώ με την ταχύτητά του βοηθούσε τόσο στο επιθετικό όσο στο αμυντικό τρανζίσιον. Γενικότερα φαινόταν σαν να παίζει χρόνια στο τριφύλλι και δεν θύμιζε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται μόλις 20 μέρες στο τριφύλλι.

Πολύ καλός ήταν και ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Ρώσος τερματοφύλακας είχε 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις ενώ ήταν θετικός τόσο στις εξόδους του όσο και με μπάλα στα πόδια. Δεν έκανε λάθη και βοήθησε αρκετές φορές στο να… σπάσει το πρέσινγκ της Γουότφορντ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης θετικό ήταν και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Κρίστιαν Γκάνεα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ κράτησε καλά τη θέση του, βοήθησε το επιθετικό πρέσινγκ αλλά και γενικότερα στην επιθετική ανάπτυξη. Έδειξε έμπρακτα ότι μπορεί να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση πίσω από τον Χουάνκαρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους νεαρούς που αγωνίστηκαν ξεχώρισαν τόσο ο Γιώργος Βαγιαννίδης όσο και ο Γιάννης Σαρδέλης. Ο πρώτος αγωνίστηκε για 60 λεπτά και έκανε τη διαφορά ενώ ο δεύτερο για ένα ημίχρονο και είχε μάλιστα μια πολύ καλή ενέργεια.

Από το πρώτο φιλικό φάνηκε ότι το τριφύλλι έχει αρκετές λύσεις φέτος και οι παίκτες του έδειξαν να είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό από πέρυσι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.