ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Γκριγκόνις!

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Γκριγκόνις είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ να είναι μια ανάσα από το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει ο Γκριγκόνις!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε το SDNA.

Η υπόθεση προχώρησε καθώς οι πράσινοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσουν το θέμα επικοινωνώντας απευθείας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία ο Λιθουανός γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Γκριγκόνις και πλέον αφού υπάρχει και deal με την ΤΣΣΚΑ ο παίκτης είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας παίκτης απο το πάνω ράφι που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.