ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτή η… νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Ο παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πολύ το τριφύλλι τη νέα σεζόν.

Αυτή η… νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε χθες το πρώτο του φιλικό στην προετοιμασία που κάνει ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινοι έδειξαν ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με τις βασικές αρχές του παιχνιδιού που υπήρχαν πέρυσι να εμφανίζονται και στο πρώτο ματς της νέα σεζόν.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν καλοί σε γενικές γραμμές και απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο πιο έτοιμο και πιο ισχυρό, όπως είναι η Γουότφορντ.

Πέρα από τον Τσέριν που έδειξε με τη μια ότι μπορεί εύκολα να πάρει φανέλα βασικού, αίσθηση προκάλεσε και η εμφάνιση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο νεαρός δεξιός μπακ μπήκε στη θέση του Σάντσες στο 30ο λεπτό και έγινε αλλαγή στο 83’. Όσο λοιπόν αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο Βαγιαννίδης κρατούσε τη θέση του, δεν δέχθηκε κινδύνους από την πλευρά του ενώ επιθετικά βοήθησε αρκετά το τριφύλλι. Μάλιστα σε μια φάση πάτησε περιοχή και αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Γενικότερα έχει φοβερή εικόνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και μπορεί να αποτελέσει μια ακόμα λύση και την ίδια στιγμή να γίνει μια… εσωτερική μεταγραφή για την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.