ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Τα γκολ του Αϊτόρ από φάουλ και τα δοκάρια του Μάγκνουσον! (Vid)

Εκτελέσεις φάουλ στον Λοντίγκιν μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Τα γκολ του Αϊτόρ από φάουλ και τα δοκάρια του Μάγκνουσον! (Vid)

Όρεξη για… εκτελέσεις φάουλ είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας στην Αυστρία. Μόλις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, τέσσερις ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έστησαν την μπάλα εκτός περιοχής, ο Λοντίγκιν πήρε θέση στην εστία και άρχισε το θέαμα!

Συγκεκριμένα, στα φάουλ ήταν οι Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Μάγκνουσον και Γκάνεα. Ο Ισπανός ήταν αυτός που κατέκτησε και την άτυπη πρωτιά με τρία γκολ (όλα στο «παράθυρο», ενώ από 2 είχαν οι Ιωαννίδης και Γκάνεα, με τον Ρουμάνο να τα εκτελεί με δύναμη, αφού πρώτα είχε δεχθεί πείραγμα από τον Λοντίγκιν.

«Ελα Ρομπέρτο Κάρλος δε φοβάμαι», ήταν η ατάκα του γκολκίπερ του «τριφυλλιού» στον συμπαίκτη του! Ο Ισλανδός στόπερ είχε εκπληκτικές εκτελέσεις και τρία δοκάρια με την μπάλα, μάλιστα, να κατεβαίνει απότομα και να δημιουργεί εξτρά δυσκολίες στον τερματοφύλακα. Ο Λοντίγκιν, μάλιστα, έβαλε στοίχημα «ένα καφέ στην Ελλάδα» με τον Μάγκνουσον, το οποίο και κέρδισε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ