ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Μακέντα: «Πολύ δύσκολο για μένα να πω αντίο»! (Pic)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, ο Ιταλός φορ έκλεισε το κεφάλαιο της καριέρας του στον Παναθηναϊκό.

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Μακέντα: «Πολύ δύσκολο για μένα να πω αντίο»! (Pic)

Συγκλονιστικό και συνάμα συγκινητικό το «αντίο» του Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό, με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

«Τι να πεις σε στιγμές όπως αυτή; Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσω να βρω τις κατάλληλες λέξεις, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά για να εκφραστούν. Είμαι μέρος της ιστορίας ενός μεγάλου κλαμπ και αυτό είναι κάτι που με κάνει περήφανο! Όταν έφτασα στην αρχή, εγώ και η ομάδα ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση, λες και χρειαζόμασταν ο ένας τον άλλο για να βρεθούμε ξανά στο σωστό δρόμο…

Υπήρξαν πολλές σπουδαίες στιγμές αλλά και κακές φυσικά, όμως πάντα έδινα τα πάντα μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο για να εκπροσωπήσω το σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα κρατάω τις καλές αναμνήσεις μαζί μου για την υπόλοιπη ζωή μου!!! Θέλω να ευχαριστήσω όποιον με βοήθησε για να πετύχω τους στόχους μου. Προπονητές, ιατρικό τιμ, προσωπικό, συμπαίκτες και οπαδούς, όλοι θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Η Ελλάδα μου έδωσε αγάπη και στήριξη και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Όμως το ποδόσφαιρο απαιτεί αλλαγές και για κάποιους λόγους ήρθε η ώρα για τη δική μου αλλαγή. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να λέω αντίο μετά από 4 χρόνια, οπότε θα πω, μέχρι να συναντηθούμε ξανά φίλοι μου…

Ευχαριστώ για όλα…. Με αγάπη, Κίκο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.