ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τους στρίμωξαν στα σχοινιά!

Καλή παρουσία και σήμερα για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα στο Ioannina International Tiger Boxing Cup που πέτυχετρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Τους στρίμωξαν στα σχοινιά!

Ο Παναγιώτης Μυλούλης έπαιξε εξαιρετικά απάνεντι στον Νικόλαο Στόλη της ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με 3-0 στην κατηγορία 63,5 κιλά.

Παράλληλα ο Μιχάλης Χασιώτης κατάφερε και νίκησε τον Σπύρο Κουρτέση του ΠΟΦ Κέρκυρας στην κατηγορία των -71 κιλών.

Στον τελευταίο αγώνα ο Σωτήρης Πανάγου ήταν καταιγιστικός και επιβλήθηκε του Πελοπίδα Λώλη του ΠΟΦ Κέρκυρας στα -75 κιλά με διακοπή στον τρίτο γύρο.

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου! 520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ