ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Έντουαρντς: «Εξαιρετικός προπονητής ο Γιοβάνοβιτς – Μου άρεσε η ενέργεια και το πνεύμα του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής της Γουόφορντ, Ρόμπ Έντουαρτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Έντουαρντς: «Εξαιρετικός προπονητής ο Γιοβάνοβιτς - Μου άρεσε η ενέργεια και το πνεύμα του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής της Γουόφορντ, Ρόμπ Έντουαρτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Οι πράσινοι αντιμετώπισαν την αγγλική ομάδα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας την Κυριακή (0-0) με τον Άγγλο προπονητή να αναφέρεται στην ενέργεια και το πνεύμα που είχε το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Γουότφορντ στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου:

Τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα σας στην Αυστρία. Ποιες οι σκέψεις σας αναφορικά με το ματς;

«Απόλαυσα το παιχνίδι. Ήταν ένα κανονικό ματς. Υπήρξε ένταση και αυτό ήταν καλό. Είχαμε μια βδομάδα μόνο προπονήσεις και μόλις μια αναμέτρηση. Ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μία καλή ομάδα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικοί και αυτό ήταν υπέροχο. Δείξαμε κάποιες καλές στιγμές έχοντας την μπάλα στην κατοχή μας. Έπρεπε να είμαστε καλοί και χωρίς την μπάλα. Είχαμε καλή κατανόηση. Είναι μια νέα τάξη πραγμάτων αναφορικά με το πως δουλεύουμε.

Είμαστε μια νέα ομάδα, τρεις βδομάδες μόνο είμαστε μαζί. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε, όπως και ο Παναθηναϊκός. Μετά κάναμε πολλές αλλαγές. Βάλαμε πολλά νεαρά παιδιά να αγωνιστούν. Δείξαμε καλό πνεύμα και πως δουλεύουμε σκληρά γιατί δεν είχαμε την κατοχή στο τέλος, έπρεπε να παλέψουμε. Για το πως του φάνηκε ο Παναθηναϊκός; Είδαμε μια πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε αυτό εξ αρχής. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που αγωνίστηκαν. Για παράδειγμα όταν τους πιέζαμε με δύο, εκείνοι ανέβαιναν με τρεις ώστε να βρουν τον ελεύθερο παίκτη. Μου άρεσε ο τρόπο που κινήθηκαν μέσα στο γήπεδο. Γενικότερα είχαμε μια καλή στάση και δεν τους επιτρέψαμε να μας περάσουν πολλές φορές. Θέλουν να είναι επιθετικοί, να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να μας σταματάνε όποτε χρειάζεται. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μου άρεσε η ενέργεια το πνεύμα και η τεχνική τους».

Υπήρξε κάποιος που σου άρεσε λίγο περισσότερο;

«Μου άρεσε πολύ ολόκληρη η ομάδα. Μου άρεσε και ο προπονητής πολύ (Γιοβάνοβιτς). Είναι εξαιρετικός. Είχαμε μια όμορφη κουβέντα πριν το παιχνίδι. Μιλάει εξαιρετικά αγγλικά. Είναι ένας εντυπωσιακός άντρας και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Είχαν μεγάλη κατανόηση και το γεγονός πως είναι μόνο μια χρονιά μαζί και έχουν έρθει και νέοι παίκτες αλλά τα έχουν πάει πολύ καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE