ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γνωστός τραγουδιστής στην Πάτρα βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Απαγχονισμένος στο σπίτι του βρέθηκε γνωστός τραγουδιστής της Πάτρας. Τον Γιώργο Διαμαντόπουλο που τη δεκαετία του ’70 ήταν ιδιαιτέρως γνωστός στην Ελλάδα και το εξωτερικό εντόπισε νεκρό η ανιψιά του το Σάββατο (9/7).

Γνωστός τραγουδιστής στην Πάτρα βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Ο τραγουδιστής που ήταν 85 ετών ζούσε στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα σύμφωνα με το pelop.gr είχε κρεμαστεί με σκοινί από το σίδερο της κουρτίνας του ντους.

Ο ερμηνευτής του τραγουδιού «Τσιγγάνα μου» κατά τις ίδιες πληροφορίες διέμενε μόνος του σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Αράξου, ήταν χωρισμένος και δεν είχε επαφές με στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια μεγάλη λαϊκή φωνή που είχε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει ελληνική ομογένεια.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ των τραγουδιστών που τον θαύμαζαν και ο πατρινός Σπύρος Πανταζόπουλος. «Είχε κάνει δίσκο ακόμη και με την Columbia, κάτι πολύ δύσκολο για τραγουδιστή της εποχής του» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Πηγή: pelop.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...