ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Aνασχηματισμός- βόμβα: Τους τελειώνει ο Μητσοτάκης ενόψει εκλογών

Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Aνασχηματισμός- βόμβα: Τους τελειώνει ο Μητσοτάκης ενόψει εκλογών

Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε μέσα στην εβδομάδα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας του. Ο Πρωθυπουργός, τόσο από το βήμα της βουλής όσο και από ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι θα εξαντλήσει την τετραετία.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην κυβέρνησή του. Άλλωστε, αρκετά πρόσωπα έχουν φθαρεί με τις επιδόσεις τους να μην ικανοποιητικές όσον αφορά το υπουργικό τους έργο και όχι μόνο.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι λίγες και προσεκτικές.

Όπως επισημαίνεται και στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αυξηθεί η εκπροσώπηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο υπουργικό σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί εξωκοινοβουλευτικοί θα απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να τοποθετηθούν βουλευτές με έμφαση σε περιοχές όπου η Νέα Δημοκρατίας εμφανίζει τα περισσότερα προβλήματα. Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να μπουν στο κυβερνητικό σχήμα είναι πολλά.

Οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Καιρίδης και Κώστας Καραγκούνης είναι εκ των βασικών υποψήφιων για μία υπουργική θέση. Άλλωστε η δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας είναι αρκετά μεγάλη.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.