ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Aνασχηματισμός- βόμβα: Τους τελειώνει ο Μητσοτάκης ενόψει εκλογών

Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Aνασχηματισμός- βόμβα: Τους τελειώνει ο Μητσοτάκης ενόψει εκλογών | panathinaikos24.gr

Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές
Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές 834.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε μέσα στην εβδομάδα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας του. Ο Πρωθυπουργός, τόσο από το βήμα της βουλής όσο και από ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι θα εξαντλήσει την τετραετία.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην κυβέρνησή του. Άλλωστε, αρκετά πρόσωπα έχουν φθαρεί με τις επιδόσεις τους να μην ικανοποιητικές όσον αφορά το υπουργικό τους έργο και όχι μόνο.

Ωστόσο, οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι λίγες και προσεκτικές.

Όπως επισημαίνεται και στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αυξηθεί η εκπροσώπηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο υπουργικό σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί εξωκοινοβουλευτικοί θα απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να τοποθετηθούν βουλευτές με έμφαση σε περιοχές όπου η Νέα Δημοκρατίας εμφανίζει τα περισσότερα προβλήματα. Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να μπουν στο κυβερνητικό σχήμα είναι πολλά.

Οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Καιρίδης και Κώστας Καραγκούνης είναι εκ των βασικών υποψήφιων για μία υπουργική θέση. Άλλωστε η δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας είναι αρκετά μεγάλη.

Πηγή: instanews.gr

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 729.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close