ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Ρούμπεν: Θα είναι ξανά το «κομπιούτερ» του Παναθηναϊκού (Vids)

Ο Ρούμπεν Πέρεθ παραμένει αθόρυβος, μα και ουσιαστικός στο κέντρο του Παναθηναϊκού.

Ρούμπεν: Θα είναι ξανά το «κομπιούτερ» του Παναθηναϊκού (Vids)

Ο Ισπανός χαφ πέρυσι αποτέλεσε μια από τις καλύτερες μεταγραφές του “τριφυλλιού” και έναν από τους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος. Ο Ρούμπεν αρχίζει τη δεύτερή του σεζόν με τα πράσινα και παραμένει το ίδιο αθόρυβος μα και ουσιαστικός.

Το παρατηρήσαμε όλοι και στο πρόσφατο φιλικό ματς με τη Γουότφορντ. Μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκε δίπλα στον Άνταμ Τσέριν και ανέβασε ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή. Έδωσε ηρεμία, καλή κυκλοφορία, αλλά και έξυπνο παιχνίδι. Κοντρόλαρε τον ρυθμό και μαζί με αυτόν είχε καλύτερη απόδοση και ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός θα είναι ξανά το “κομπιούτερ” του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά και δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ