ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αν δεν βρει το δεκάρι που θέλει ο Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός θα πάει με 4-3-3»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει παίκτη απλά… για να πάρει, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εναλλακτικό πλάνο, αλλά επισήμανε ότι θα πρέπει να βιαστεί.

Νικολογιάννης: «Αν δεν βρει το δεκάρι που θέλει ο Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός θα πάει με 4-3-3»

Τα δεδομένα που επικρατούν στον Παναθηναϊκό στο μεταγραφικό κομμάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Προτείνονται εκατοντάδες παίκτες στον Παναθηναϊκό, το θέμα είναι ποιοι προκρίνονται από αυτούς. Ο Γιοβάνοβιτς εξετάζει προσεκτικά κάθε περίπτωση, για να καταλήξει σε έναν-δύο και ποιος θα έρθει. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει σίγουρα μεταγραφή. Δεν το αποκλείω, αλλά δεν το βλέπω ως κάτι πολύ πιθανό.

Δεν ψάχνει για ελεύθερους παίκτες ο Παναθηναϊκός, σκοπεύει να δώσει και χρήματα σε ομάδες. Θα κάνει στο 9 και στο 10 τις πιο ακριβές και πιο σημαντικές μεταγραφές του. Όσο πιο ψηλά πάει το κόστος της μεταγραφής ή το κασέ του παίκτη, τόσο περισσότερο το ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς. Μέχρι τώρα έχει βγει σε καλό. Θα πρέπει όμως να βιαστεί, περνούν οι ημέρες», είπε μεταξύ άλλων.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν πρόκειται να πάρει παίκτη, απλά για να πάρει. Αν δεν βρει το δεκάρι που θέλει, πιστεύω ότι θα παίξει με 4-3-3 και τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Τσέριν. Άλλωστε, στα ευρωπαϊκά ματς, με εξαίρεση τον πρώτο γύρο, θα χρειαστεί να ποντάρει στην καλή του αμυντική λειτουργία και να βρει ένα γκολ από τα εξτρέμ του», τόνισε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» με αφορμή ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν αποκτήσει τον επιθετικό χαφ που θέλουν.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης «εξήγησε» γιατί ο Μπιλάλ δεν ακολούθησε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, παρότι είναι παίκτης που έχει το γκολ και μπορεί να δώσει εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση. Ενώ μιλώντας για την υπόθεση του Μπλάνκο ανέφερε πως όσο δεν κλείνει κάπου υπάρχει ένα «παράθυρο» ανοιχτό για το «τριφύλλι», αλλά οι απαιτήσεις των μάνατζερ του παραμένουν το «αγκάθι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.