ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Φοβερό κλίμα, έξαλλοι πανηγυρισμοί και πλατιά χαμόγελα στις ασκήσεις τεχνικής! (Vids, Pics)

Προπόνηση αλλιώτικη από τις υπόλοιπες το απόγευμα για τον Παναθηναϊκό με ασκήσεις τεχνικής, πανηγυρισμούς από τους νικητές στο φινάλε και φοβερό κλίμα στην ομάδα. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Φοβερό κλίμα, έξαλλοι πανηγυρισμοί και πλατιά χαμόγελα στις ασκήσεις τεχνικής! (Vids, Pics)

Μια… διαφορετική προπόνηση περιλάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Τιρόλ της Αυστρίας.

Μετά το πρωινό τουρνουά που έγινε σε υψηλοί ένταση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του φρόντισαν να ρίξουν τους ρυθμούς με ασκήσεις τεχνικής και συνεργασίας μέσα σε φοβερό κλίμα με πάθος για την πρωτιά και αποθέωση στο τέλος για τους νικητές.

Τέσσερις ομάδες, ισάριθμοι «σταθμοί» στον… στίβο μάχης

Μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε 4 ομάδες για να πάρουν θέση στον… στίβο μάχης της άσκησης που αφορούσε τεχνική και συνεργασία.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Μαύροι: Σένκεφελντ, Ηλιάδης, Λοντίγκιν, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Γκάνεα, Παλάσιος

Μπλε: Αϊτόρ, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χριστογεώργος, Ρούμπεν,

Πράσινοι: Κώτσιρας, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Διούδης

Πορτοκαλί: Μάγκνουσον, Φρόκου, Σάρλια, Κρυπαράκος, Τσέριν, Σαρδέλης, Ξενόπουλος

Η άσκηση είχε πέντε σταθμούς.

Στον πρώτο υπήρχαν δυο μικρές εστίες, με τους παίκτες να προσπαθούν να βρουν δίχτυα περνώντας ενδιάμεσα και πάνω από δυο κώνους. Στον δεύτερο, οι ποδοσφαιριστές έπρεπε με χλιαρή πάσα να κάνουν την μπάλα να σταματήσει μέσα σε ένα κύκλο. Ο τρίτος «σταθμός» αφορούσε παιχνίδι από… αέρος!

Οι ποδοσφαιριστές άλλαζαν την μπάλα με το κεφάλι και προσπαθούσαν, δίχως αυτή να πέσει στο έδαφος να τη βάλουν μέσα σε ένα μεγάλο κουβά. Ο τέταρτος είχε ξανά δυο μικρές εστίες (η μία πίσω από την άλλη) και οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν δίχτυα στην πίσω, αφού η μπάλα περάσει πάνω από την πρώτη. Στον πέμπτο οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να σημαδέψου στη μεγάλη εστία το οριζόντιο δοκάρι.

Δόθηκε μεγάλη «μάχη» με τους παίκτες να το απολαμβάνουν και ταυτόχρονα να βγάζουν πάθος για τη νίκη. Τα πειράγματα μετά το τέλος ήταν πολλά, όπως και οι αντιδράσεις, κατά τη διάρκεια, τόσο στις επιτυχημένες, όσο και τις αποτυχημένες προσπάθειες. Δεν ήταν, επίσης, λίγες οι φορές που οι παίκτες ζητούσαν από τους… επιτηρητές να μετρήσει ένας πόντος, αλλά οι συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν διαφορετική άποψη.

Εν τέλει, η πράσινη ομάδα, αποτελούμενη αποκλειστικά από Έλληνες ήταν η νικήτρια με μόλις ένα βαθμό (81-80), από τους δεύτερους «μπλε»! Μόλις ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα, υπήρξε αποθέωση στο κέντρο του γηπέδου με τους νικητές να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιτυχία τους.

Αναμφίβολα, η σημερινή προπόνηση είναι από αυτές που κάνουν τους ποδοσφαιριστές να χαλαρώνουν λίγο από την καθημερινή πίεση και ένταση και φυσικά φτιάχνουν ακόμη περισσότερο το εξαιρετικό κλίμα που έχει η ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό και επιβεβαιώνει αυτό που αναφέραμε, ότι μετά το τέλος του προγράμματος, τα χαμόγελα περίσσευαν και η διάθεση ήταν στα ύψη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ