ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν «χαλάει» του Γκριγκόνις – Απομένει η ανακοίνωση!

Θετικά θα κλείσει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση της μεταγραφής του Μάριους Γκριγκόνις. Τυπικά θέματα απομένουν, για να γίνει και με τη «βούλα» παίκτης του «τριφυλλιού».

Δεν «χαλάει» του Γκριγκόνις - Απομένει η ανακοίνωση!

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και με την πλευρά του παίκτη και ππαρά τα όσα προέκυψαν με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βαλένθια, ο παίκτης θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ για την επόμενη διετία.

Η μεταγραφή δεν πρόκειται να χαλάσει και μόνο κάποια τυπικά ζητήματα απομένουν με ανταλλαγή εγγράφων, ώστε να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτσι, αναμένεται να κλείσει με θετικό τρόπο η υπόθεση του 28χρονου γκαρντ/φόργουορντ που θα έρθει στο «τριφύλλι» για να καλύψει τη θέση «2».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.