ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Χριστίνα Κολέτσα: Η εμφάνισή της που… έγραψε ιστορία (pics)

Η Χριστίνα Κολέτσα ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα...

Χριστίνα Κολέτσα: Η εμφάνισή της που... έγραψε ιστορία (pics)

Χριστίνα Κολέτσα: Η γνωστή τραγουδίστρια φροντίζει με κάθε ανάρτηση της στο Instagram να “μαγνητίζει” τα βλέμματα των αρσενικών.

Μία θέση στις φαντασιώσεις πολλών αρσενικών είχε πάντα η Χριστίνα Κολέτσα Η τραγουδίστια με τις σeξι καμπύλες για άλλη μία φορά κατάφερε να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό του Instagram με την νέα της ανάρτηση που ανέβασε πριν λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστορία έχουν μείνει οι φωτογραφίες της από την καυτή εμφάνιση της σε μαγαζί που τραγουδούσε. Τότε είχε εμφανιστεί με το φόρεμα αυτό χωρίς εσώρουχα. Το φόρεμα αναδείκνυε τις εκπληκτικές αναλογίες της τραγουδίστριας.

ArticleImage_86733-jpg
 
xristinaKoletsa8
 
mychannel1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.