ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με Σερεμέτη και τη νέα σεζόν

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Σερεμέτη.

Με Σερεμέτη και τη νέα σεζόν

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ακραίο Βασίλη Σερεμέτη για το αντρικό τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. Ο 19χρονος αθλητής (1.96μ.) που προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του ρόστερ της αντρικής ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό τις οδηγίες του κόουτς Ανδρεόπουλου.

Ο «πράσινος» αθλητής ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2018. Επιπλέον, ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τους Έφηβους του Παναθηναϊκού το 2019 και το 2020.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ παρά πολύ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και της υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι στο χέρι μου για να βελτιωθώ και να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα».»

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.