ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πολύ κοντά στον Ουόλτερς ο Παναθηναϊκός! (Vids)

Μια ανάσα από το να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι ο Αμερικανός γκαρντ, Νέιτ Ουόλτερς.

Πολύ κοντά στον Ουόλτερς ο Παναθηναϊκός! (Vids)

Στον Νέιτ Ουόλτερς κατέληξε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον Νικ Καλάθη.

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισε να ενεργοποιήσουν το plan b και επέλεξαν να κινηθούν για τον πρώην γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει σαφή εικόνα, για όσα μπορεί να προσφέρει ο Ουόλτερς στο τριφύλλι.

Έτσι, άνοιξε ο κύκλος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές και το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και την ομάδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για τη θέση στον άσο της νέας σεζόν και ο Νέιτ Ουόλτερς είναι πρωί των πυλών του ΟΑΚΑ.

Λεπτομέρειες για το deal, αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός των ημερών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.