ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» δωμάτια της προετοιμασίας

Ποιοι είναι οι... γνωστοί συγκάτοικοι και με ποιους μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» δωμάτια της προετοιμασίας

Οι “πράσινοι” βρίσκονται ήδη στην 9η ημέρα προετοιμασίας του στην Αυστρία και θα παραμείνουν στο Τιρόλ μέχρι και τις 19 του μήνα.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα δωμάτια της αποστολής, θα παρατηρήσει ότι το… ελληνικό στοιχείο δύσκολα σπάει, όπως και το ισπανόφωνο (εξαίρεση ο Καρλίτος που μένει με τον Σάρλια).

Τα δυο νέα αποκτήματα Τσέριν και Γκάνεα μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, ο Λοντίγκιν έχει ως συγκάτοικο τον Αγιούμπ, ενώ ο πιο “φρεσκος” της παρέας, Μάγκνουσον μένει μαζί με τον Μπρινιόλι.

Τα πράσινα δωμάτια είναι τα παρακάτω:

 1. Διούδης – Αλεξανδρόπουλος
 2. Βαγιαννίδης – Χριστογεώργος
 3. Χουάνκαρ – Ρούμπεν
 4. Σένκεφελντ – Ηλιάδης
 5. Ιωαννίδης – Πούγγουρας
 6. Μπρινιόλι – Μάγκνουσον
 7. Καρλίτος – Σαβιέρ
 8. Γκάνεα – Τσέριν
 9. Σάντσες – Παλάσιος
 10. Ξενόπουλος – Καμπετσής
 11. Κουρμπέλης – Κώτσιρας
 12. Σιδεράς – Κρυπαράκος
 13. Φρόκου – Σαρδέλης
 14. Λοντίγκιν – Αγιούμπ
 15. Αϊτόρ – Σάρλια

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE