ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πιο δυνατό το φιλικό με την Αλ Ντουχάιλ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο αυριανό ματς προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον που παρουσιάζει σε επίπεδο δοκιμών και προσώπων.

Νικολογιάννης: «Πιο δυνατό το φιλικό με την Αλ Ντουχάιλ»

Την αίσθηση ότι η Αλ Ντουχάιλ θα αποτελέσει δυσκολότερο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αλ Ντουχάιλ ίσως να είναι και πιο δυνατό φιλικό από αυτό με τη Γουότφορντ. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα βάλει πάλι δύο 11άδες, που είναι το πιθανότερο, ή όχι ο Γιοβάνοβιτς. Επίσης, να δούμε αν θα παίξε ο Μάγκνουσον ή θα περιμένουμε το φιλικό της Κυριακής, που φαντάζει πιο πιθανό. Τόσο αυτός όσο και ο Τσέριν δείχνουν ότι είναι απολύτως έτοιμοι», είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα πρέπει το «τριφύλλι» την επόμενη εβδομάδα να έχει τουλάχιστον ένα νέο πρόσωπο αν όχι δύο, για να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, αν έρθει παίκτης μέχρι την Τρίτη, δεν αποκλείει ο Γιοβάνοβιτς να τον βάλει, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα πάει με τον περυσινό του «κορμό». Ακούστε το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.