ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βγαίνει από τη φυλακή με αναστολή ο Λιγνάδης

Αναστολή στην εκτέλεση της ποινής χορήγησε στον Δημήτρη Λιγνάδη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ρίχνοντας αυλαία σήμερα στην πολύκροτη αυτή δίκη έπειτα από 31 συνολικά συνεδριάσεις.

Βγαίνει από τη φυλακή με αναστολή ο Λιγνάδης

Ο κατηγορούμενος άκουσε αμίλητος την σχετική απόφαση της έδρας. Η απόφαση ελήφθη με 4-3 πλειοψηφία.

Μειοψήφησαν στην απόφαση αυτή τρεις ένορκοι. Στο άκουσμα της απόφασης, μέλη του ακροατηρίου ξέσπασαν φωνάζοντας στη πρόεδρο «ντροπή σας, έχετε παιδιά αφήνετε ελεύθερο ένα βιαστή παιδιών».

Το δικαστήριο άφησε έτσι ελεύθερο τον Δημμήτρη Λιγνάδη επιβάλλοντας του τους εξής όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 4.823 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.