ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας του Eurocup

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ενόψει της κλήρωσης του Eurocup που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή (15/7).

Παναθηναϊκός Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας του Eurocup

Χωρίς να έχουν κοινοποιηθεί όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, η FIBA ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας του EuroCup, με τον Παναθηναϊκό να εκκινεί από το τρίτο, ενώ θα βρεθεί κατευθείαν στους ομίλους χωρίς να δώσει προκριματικό αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως, οι 48 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο γεωγραφικές περιφέρειες, ενώ από την κλήρωση θα προκύψουν οι 12 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός και σε κάθε γκρουπ θα μπορούν να βρεθούν μέχρι και δύο ομάδες από την ίδια χώρα.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας της Conference 1:

Seed 1: 2nd-placed team in ELW Qualifiers tournament B, 3rd-placed team in ELW Qualifiers tournament B, 2nd-placed team in ELW Qualifiers tournament C, 3rd-placed team in ELW Qualifiers tournament C, Galatasaray SK (TUR), VBW Arka Gdynia (POL).

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Seed 2: Orman Genclik (TUR), InvestInTheWest Enea Gorzow (POL), Uni Györ (HUN), AZS UMCS Lublin (POL), NKA Universitas PEAC (HUN), Nesibe Aydin (TUR).

Seed 3: Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Bursa BSB (TUR), FCC UAV Arad (ROU), Maccabi Bnot Ashdod (ISR), Piestanske Cajky (SVK), Beroe Stara Zagora (BUL).

Seed 4: Kibirkstis (LTU), Winner ECW Conf. 1 Qualifiers pairing 1, Winner ECW Conf. 1 Qualifiers pairing 2, Winner ECW Conf. 1 Qualifiers pairing 3, Winner ECW Conf. 1 Qualifiers pairing 4, Winner ECW Conf. 1 Qualifiers pairing 5.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.