ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τη Δευτέρα 25/7 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Super League. Χωρίς αλλαγές το format και τη νέα σεζόν.

Τη Δευτέρα 25/7 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος | panathinaikos24.gr

Την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, αλλά και μια σειρά από διατάξεις ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ
Πολύ κοντά στη νέα του ομάδα ο Βιτάλ 3.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως, η σέντρα του νέου πρωταθλήματος έχει οριστεί να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (20-21/8).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League:

«Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., περί ορισμού αγώνων της 1ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League.

Σε συνέχεια σχετικής πρότασης του προέδρου Δ.Σ., η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. το προσεχές διάστημα, θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League, για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων (από 2023-24 και εντεύθεν).

Η κλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close