ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και με τη «βούλα» στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις!

Σε οριστική συμφωνία με τον Μάριους Γκριγκόνις ήρθε ο Παναθηναϊκός, με τον Λιθουανό γκαρντ/φόργουορντ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Και με τη «βούλα» στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις!

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται για την επόμενη διετία ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ, Μάριους Γκριγκόνις.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν σε όλα με την ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Λιθουανός αθλητής και το μόνο που απομένει για οριστικοποιηθεί η παρουσία του στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν, είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό θα συμβεί τις επόμενες ώρες, με τον Γκριγκόνις να έρχεται στον Παναθηναϊκό, για να καλύψει το κενό στη θέση «2» και να αποτελέσει μια πολύ καλή επιθετική λύση στη φαρέτρα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα, σχετικά με τη συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και παίκτη, καθοριστικός παράγοντας ήταν οι καλές σχέσεις που έχουν οι «πράσινοι» με την ομάδα του «στρατού», με τον Παναθηναϊκό να εξασφαλίζει τη licence fee του Λιθουανού, καθώς ο παίκτης και η ΤΣΣΚΑ είχαν φτάσει σε οριακό σημείο με την άρνηση του Γκριγκόνις να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία λόγω των γεγονότων.

Παρά τη «σφήνα» της Βαλένθια που προσπάθησε να «κλέψει» τον παίκτη μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε στο φινάλε της υπόθεσης υπήρξε happy end, με το deal να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του buy out.

Έτσι ο Παναθηναϊκός αρχίζει να γεμίζει το ρόστερ του, καθώς ήδη έχει αποκτήσει τους Λι, Π. Καλαϊτζάκη και Ουόλτερς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.