ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αν όχι με την Αλ Ντουχαΐλ, τότε θα δούμε τον Μάγκνουσον κόντρα στη Λεβερκούζεν»

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον από ό,τι ανέμεναν στον Παναθηναϊκό όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για λίγο στο αυριανό φιλικό.

Νικολογιάννης: «Αν όχι με την Αλ Ντουχαΐλ, τότε θα δούμε τον Μάγκνουσον κόντρα στη Λεβερκούζεν»

Στους ρυθμούς του φιλικού κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ κινείται ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες, στο οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει ακόμα περισσότερα συμπεράσματα για τα όσα δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις.

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να δουν σε δράση το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι περίμεναν στο «τριφύλλι», δείγμα του επαγγελματισμού που διακρίνει τον έμπειρο αμυντικό.

Αν, όμως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτιμήσει να μην δώσει χρόνο στον Μάγκνουσον, τότε θα αγωνιστεί σίγουρα στο φιλικό κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν την προσεχή Κυριακή (17/7).

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...