ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε το φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ. Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης.

Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε το φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας την Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ.

Η ομάδα από το Κατάρ είναι από τις καλύτερες της αραβικής χερσονήσου. Έχει στην τεχνική της ηγεσία τον Ερνάν Κρέσπο και μετράει 7 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 3 League Cup και 2 Super Cup Κατάρ. Πέρυσι τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να συνεχίσει την καλή εικόνα όπως και στο πρόσφατο ματς με τη Γουότφορντ, ενώ επιθυμεί να δει πρόοδο στους τομείς που μαζί με τους συνεργάτες του, δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα παραμονής επί αυστριακού εδάφους.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 1, ενώ θα υπάρξει και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ