ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα μεταγραφής από τον Oυίλιαμς και χαμός από «πράσινα» σχόλια (Pic)

Αινιγματική ανάρτηση από τον Ντέρικ Ουίλιαμς, προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού.

Μήνυμα μεταγραφής από τον Oυίλιαμς και χαμός από «πράσινα» σχόλια (Pic)

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «πράσινοι» για τη θέση «4» στο ρόστερ της νέας σεζόν, με την υπόθεσή του να παραμείνει ανοικτή.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς έχει βγει στην αγορά ως free agent, καθώς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, το βράδυ τα ξημερώματα της Πέμπτης, προχώρησε και σε μια αινιγματική ανάρτηση στο twitter, η οποία ήταν ικανή να ξεσπάσει θετικά σχόλια από φίλους των «πρασίνων» που τον καλούν να έρθει στο «τριφύλλι».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον παίκτη έχει θετική εικόνα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς που έχει συνυπάρξει με τον Αμερικανό φόργουορντ στη Μπάγερν, την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.