ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Θέλει περισσότερη επιθετικότητα από τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς»

Τα όσα θέλει να δει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο δεύτερο τεστ του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους και στην πορεία επεσήμανε ο Διονύσης Δεσύλλας. Τι είπε για τις μεταγραφές.

Δεσύλλας: «Θέλει περισσότερη επιθετικότητα από τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς»

Οι… σημειώσεις του Γιοβάνοβιτς ενόψει του δεύτερου τεστ του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει απόψε την Αλ Ντουχαΐλ, τέσσερις ημέρες μετά το 0-0 με τη Γουότφορντ.

Ο Σέρβος τεχνικός αφενός έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία των Κυπελλούχων Ελλάδος στον αμυντικό τομέα, αλλά αφετέρου θέλει να δει περισσότερη επιθετικότητα από τους παίκτες του, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μια μεταγραφή πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ανέφερε τι ισχύει γενικώς στην υπόθεση της ενίσχυσης του Παναθηναϊκού.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.