ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Σεφτέ στις νίκες με καλή εμφάνιση!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρίες, αλλά τελικά πέτυχε μόλις ένα γκολ (44΄ Αϊτόρ) και πήρε την πρώτη του νίκη στα φιλικά με 1-0 επί της Αλ Ντουχαΐλ.

Σεφτέ στις νίκες με καλή εμφάνιση!

Την πρώτη του νίκη έκανε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερό του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Οι πράσινοι επικράτησαν της Αλ Ντουχαϊλ με γκολ του Αϊτόρ στο 44ο λεπτό από την άσπρη βούλα.

Οι πράσινοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά μπόρεσαν να σκοράρουν μόλις ένα γκολ.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της δημιουργίας ευκαιριών. Οι πτέρυγες λειτούργησαν άψογα, Αϊτόρ και Παλάσιος δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στα αντίπαλα μπακ σε συνεργασία με Βαγιαννίδη και Γκάνεα ενώ το Τριφύλλι κατάφερε να πατήσει πολλές φορές την περιοχή των Καταριανών.

Ιωαννίδης, Καρλίτος, Παλάσιος και Αϊτόρ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες αλλά στο φινάλε του ημιχρόνου ο Παλάσιος κέρδισε το πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε έξι παίκτες και το σχηματισμό του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε με 4-3-3, με τους Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο και Τσέριν στον άξονα.

Ο Μπρινιόλι πήρε τη θέση του Λοντίγκιν, οι Κώτσιρας, Χουάνκαρ τους Βαγιαννίδη και Γκάνεα, ο Σάρλια του Πούγγουρα, ο Πέρεθ του Κουρμπέλη και ο Τσέριν του Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με την ίδια φιλοσοφία και στο 58’ ο Παλάσιος δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αϊτόρ.

Στο 63’ έγιναν πέντε ακόμα αλλαγές με συνέπεια να λιγοστέψουν οι ευκαιρίες, αν και στο 80’ ο Καμπετσής έκλεψε τη μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, όμως το πλασέ του να περνάει δίπλα απ’ το δοκάρι.

ΑΛ ΝΤΟΥΧΑΪΛ (Ερνάν Κρέσπο): Αλ Μπακρί, Αλααεντίν, Μούσα, Αϊμέν, Αλ Ναΐμ, Σεαρά (36’ λ.τρ. Ζιγιάντ), Σάσι, Καλέντ (63’ Γιαζίντι), Μαντιέρ, Ολούνγκα, Εντμίλσον (63’ Σουχαΐμπ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46′ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46′ Κώτσιρας), Γκάνεα (46′ Χουάνκαρ), Σένκεφελντ (62′ Σιδεράς), Πούγγουρα (46′ Σάρλια), Αλεξανδρόπουλος (62′ Φρόκου), Κουρμπέλη (46′ Πέρεθ), Καρλίτος (46′ Τσέριν), Παλάσιος (62′ Κρυπαράκος), Αϊτόρ (62′ Σαρδέλης), Ιωαννίδη (62′ Καμπετσής).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ