ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό μπροστά μας, ψάχνουμε λύσεις μεσοεπιθετικά»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ σημείωσε ότι οι πράσινοι ψάχνουν για παίκτη μεσοεπιθετικά.

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό μπροστά μας, ψάχνουμε λύσεις μεσοεπιθετικά»

Αναλυτικά όσα ανέφερε o Ιβάν Γιουβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν διαφορετικό ματς με διαφορετικές καιρικές συνθήκες με ζέστη. Παίζαμε με μία καλή ομάδα, θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παίκτες. Σίγουρα έχουμε διακυμάνσεις σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού και στην κατοχή και την άμυνα. Κάνουμε λάθη αλλά είναι φυσιολογικό, οι προβληματισμοί φέρνουν δουλειά για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε δύο μεικτές ομάδες, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δουλεύουν πολύ και αρκετές μέρες είναι κλεισμένοι δεν έχω κανένα παράπονο».

Για το επόμενο φιλικό και τις μεταγραφές: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ πιο δυνατό αυτό που θα δώσουμε με τη Λεβερκούζεν, αλλά με αυτά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα και θα δούμε το επίπεδό μας κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδων αν και είναι νωρίς.

Ψάχνουμε κάποιες λύσεις μεσοεπιθετικά για να καλύψουμε κάποια κενά και να έχουμε την ποιότητα που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ