ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Κρίσιμες ώρες για Παπαπέτρου!

Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρονται για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του.

Παναθηναϊκός: Κρίσιμες ώρες για Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Ευρωλίγκα. Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει η Εφές και η Φενέρ.

Οι ώρες είναι κρίσιμες αναφορικά με το μέλλον του και μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Θυμίζουμε ότι υπάρχει buy out 400.000 ευρώ μέχρι αύριο και αν κάποια ομάδα το καταβάλλει, ο παίκτης έχει δικαίωμα να αποχωρήσει αν το επιθυμεί.

Το θέμα ενδέχεται να είναι ακόμη πιο προχωρημένο και ίσως να σχετίζεται και η αιφνιδιαστική συμφωνία με τον Άντριου Άντριους, σε συνδυασμό με την προσθήκη του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει το τριφύλλι μέχρι και τη θέση «3». Όπως και να έχει η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι και αύριο όπου και λήγει η συγκεκριμένη προθεσμία.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.