ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ουίλιαμς! (Vids)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντέρικ Ουίλιαμς, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για τη θέση «4», με τις δύο πλευρές να είναι μια «ανάσα» πριν τη συμφωνία.

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ουίλιαμς! (Vids)

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για να κλείσει παίκτες για το ρόστερ του και όπως προκύπτει, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ο 31χρονος Αμερικανός που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι free agent, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του για τη θέση «4».

Στο παρελθόν έχει συνυπάρξει με τον Ράντονιτς στη Μπάγερν Μονάχου, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό, να έχει άκρως θετική άποψη για την εικόνα του παίκτη. Έτσι, ο Ουίλιαμς πλησιάζει στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό και για να αλλάξει το σκηνικό θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουίλιαμς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στο πρωτάθλημα της Κίνας, ενώ έχει «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και στα παρκέ της Ευρωλίγκα, καθώς πέρα από την Μπάγερν και Μακάμπι, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει περάσει από τη Βαλένθια και από την Φενερμπαχτσέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.