ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Έχει προταθεί και εξετάζεται ο Λοβέρν για δίδυμο με τον Παπαγιάννη (Vids)

Ο Γάλλος σέντερ, Ζοφρέ Λοβέρν έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για να αποτελέσει πολύτιμη λύση στις θέσεις των σέντερ.

Παναθηναϊκός: Έχει προταθεί και εξετάζεται ο Λοβέρν για δίδυμο με τον Παπαγιάννη (Vids)

Ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών επιθυμεί να κάνει ο Παναθηναϊκός και ένας παίκτης που έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά, είναι ο Γάλλος σέντερ, Ζοφρέ Λοβέρν.

Ο Λοβέρν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους των «πρασίνων» για να αποτελέσει το δίδυμο με τον Γιώργο Παπαγιάννη στις θέσεις των σέντερ.

Ο 30χρονος σέντερ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Λιθουανία με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας, έχει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει και σε Βαλένθια, Παρτιζάν, Χίμκι και Φενέρμπαχτσε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λοβέρν, μάλιστα, έχει θητεία και στο «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ, με τις φανέλες των Σικάγο Μπουλς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ωστόσο, για την ώρα η υπόθεσή του έχει αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, όμως οι άνθρωποι των «πρασίνων» δεν παρατούν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...