ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Πρεμιέρα με γκολ στη Γερμανία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Πρεμιέρα με γκολ στη Γερμανία

Κουπόνι με αγώνες για πρεμιέρες πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτό της Παρασκευής (15/07). Όλα τα ματς παίζουν στο bwin mobile που κάνει την πλοήγηση από κινητό ακόμη πιο εύκολη υπόθεση. Στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας που ανοίγει αυλαία εστιάζει σήμερα το Betarades.gr και στην αναμέτρηση μεταξύ Καϊζερσλάουτερν και Ανόβερου, όπου αναμένεται ο δείκτης του σκορ να πάει ψηλά. Ας δούμε, λοιπόν, όλες τις λεπτομέρειες.

Στις 21:30, η Καϊζερσλάουτερν υποδέχεται το Ανόβερο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα 2.

“Σφράγισε” στα μπαράζ την επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία η Καϊζερσλάουτερν, επικρατώντας με 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι επί της Ντιναμό Δρέσδης. Με νέο προπονητή τον Σούστερ, που αντικατέστησε τον Άντβερπεν. Πέτυχε τρεις νίκες στα τέσσερα φιλικά που έδωσε, με πιο πρόσφατη αυτή (4-1) επί της βελγικής Έουπεν. 

Μετά την αποτυχία στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ξεκινάει με στόχο την άνοδο το Αμβούργο και νέο τεχνικό τον Λάιτλ. Στα φιλικά είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και πέντε νίκες, με τελευταία το 3-0 επί της ολλανδικής Γκρόνιγκεν. Σκοράρει με ευκολία, έχοντας σημειώσει 16 τέρματα στα 6 πιο πρόσφατα ματς. Πιο ποιοτική ομάδα το Ανόβερο, όμως, αμφότερες αναμένεται να παίξουν φουλ επίθεση για να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να έχει γκολ το παιχνίδι.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE