ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Έτοιμη ομάδα που δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο!

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού είκοσι μέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Έτοιμη ομάδα που δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο!

Έριξα μια ματιά στους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Βασιλεία, Γιουνγκ Μπόις και δύο σουηδικές, που είναι σε φουλ δράση τα πρωταθλήματά τους, είναι εκείνες που καλό θα ήταν να αποφύγει. Συν Τβέντε και Αλκμάαρ, όχι γιατί φοβίζουν αλλά γιατί οι Ολλανδοί είναι πάντα επικίνδυνοι.

Όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούν να φοβίσουν τους «πράσινους». Και αυτή η σιγουριά βγαίνει απ’ αυτά που βλέπεις από τον Παναθηναϊκό. Πήραμε χθες ένα δείγμα απέναντι στην Αλ Ντουχαΐλ για το τι ομάδα θα δούμε στις 4 Αυγούστου. Μπορεί να υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ, να χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση, αλλά μιλάμε για μια έτοιμη ομάδα τούτη τη στιγμή.

Με τις αρχές που έχει αποκτήσει από πέρσι και τις εξελίσσει. Με παίκτες που εμφανίζονται ακόμα καλύτεροι, όπως ο Παλάσιος που είναι… πύραυλος και δεν πιάνεται. Με μεταγραφές που θα βοηθήσουν, όπως ο Γκάνεα και «μεταγραφές» όπως ο Κουρμπέλης. Ο αρχηγός, υγιής και δίχως φόβο, είναι μεγάλο κεφάλαιο.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ήταν επιθετικός και σε ορισμένες στιγμές απολύτως επιβλητικός απέναντι στον αντίπαλό του. Καλή οργάνωση, συνοχή στις γραμμές τους, γρήγορη ανάπτυξη από τα άκρα και τον άξονα. Υπήρξαν στιγμές που οι πράσινοι έμοιαζαν σαν να βρίσκονται στα μέσα της σεζόν και όχι σε περίοδο προετοιμασίας. Τόσο από πλευράς τρεξιμάτων, όσο και στις συνεργασίες τους στο επιθετικό τρίτο.

Καρλίτος, Αϊτόρ, Παλάσιος συν τους Κουρμπέλη – Αλεξανδρόπουλο που έπαιζαν σαν «εξάρια», συνεργάζονταν… με κλειστά μάτια. Οι πράσινοι είχαν 3-4 «καθαρές» ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, εκτός από το γκολ που σημείωσαν. Με ένα «δεκάρι» που θα κάνει τη διαφορά και ένα φορ που θα τα… παστελώνει, θα δούμε πολλά όμορφα πράγματα.

Ακόμα και χωρίς αυτούς όμως οι «πράσινοι» έχουν μια ομάδα που σου εμπνέει εμπιστοσύνη εν όψει των πρώτων αγώνων. Και δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.