ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Αγκαλιά” με τον Ουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε το "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι τη νέα σεζόν ο Ντέρικ Ουίλιαμς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που την περασμένη σεζόν ήταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ήταν προτεραιότητα του Ντέγιαν Ράντονιτς για τη θέση “4”.

Ο Ουίλιαμς έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μπάγερν, Βαλένθια και Φενερμπαχτσέ ενώ έχει παίξει και στην Κίνα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο βιογραφικό του επίσης υπάρχει και η μακρά παρουσία στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, καθώς έχει παίξει σε Τίμπεργουλβς, Κινγκς, Νικς, Χιτ, Καβαλίερς, Λέικερς.

Για τον παίκτη θετικότατη εντύπωση έχει ο Ντέγιαν Ράντονιτς και αυτός είναι ένας από τους λόγους που στον Παναθηναϊκό κινήθηκαν για την περίπτωσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.